Поради тайм-менеджменту для агента з нерухомості

Агенти з нерухомості щодня виконують безліч різноманітних завдань, від пошуку потенційних клієнтів та заповнення необхідних документів до зустрічей та закриття угод. Як успішні агенти керують своїм часом?

Ось 8 порад з тайм-менеджменту для агентів з нерухомості, які допоможуть вам максимально правильно використати свій час:

  1. Постановка реалістичних цілей.

Постановка цілей допоможе вам спланувати те, що необхідно зробити. Щоб практикувати ефективне управління своїм часом, ви повинні ставити реалістичні цілі. Коли ви працюєте над великим проектом, вам варто розбити його на невеликі задачі. Це допоможе вам та вашій команді визначити всі дії, які необхідно виконати для їх досягнення.

  1. Визначте пріоритети у роботі.

Ви можете виділити час зі свого розкладу для виконання пріоритетних завдань, але нічого важливого не зробити. Продуктивна прокрастинація – це феномен, коли ви працюєте над простими питаннями, щоб уникнути виконання важливих завдань. Це симптом відсутності чіткого плану дій, який допоміг би в реалізації великого проекту.

Формування пріоритетів у роботі допоможе вам полегшити дні з низькою ефективністю. Відповідно до правила 80/20, 20% ваших проектів принесуть 80% бажаних результатів. Тому, зосереджуючись на 80% проектів, що дають 20% результату, ви витрачатимете свій час нерозумно.

Якщо ви будете працювати «поетапно» над реалізацією великого проекту, ви не боятиметесь ставити великі цілі. Це ефективний тайм-менеджмент для агента з нерухомості.

Важливо, щоб ви також вміли розставляти пріоритети своїх завдань, залежно від важливості та терміновості.

Матриця Ейзенхауера – відмінний інструмент, який допоможе вам у цьому, оскільки вона класифікує завдання в чотирьох секторах: спочатку роби, плануй, делегуй і не роби.

Важливі та термінові задачі відносяться до сектору «Зробити», а важливі, але менш термінові мають бути заплановані у твоєму календарі.

Разом з тим термінові, але менш важливі завдання можна делегувати іншому співробітнику або віртуальному помічнику з нерухомості. Всі інші завдання, які не є ні важливими, ні терміновими, вам слід припинити виконувати.

Працюючи за матрицею Ейзенхауера, ви можете ефективно виконувати свою роботу, витрачаючи найменшу кількість часу і знижуючи при цьому стрес та вигоряння.

  1. Делегуйте завдання та обов’язки

Чи знаєте ви, що багатозадачність знижує продуктивність на цілих 40%? Щоразу, коли ви переключаєтесь між завданнями, ви створюєте блок, який може знизити продуктивність. Ось чому найкраще зосередитися на одному-двох завданнях за раз, щоб виконати їх швидко і ефективно.

Якщо у вас з’являється більше завдань, ніж ви можете виконати, настав час розширити вашу команду. Делегування обов’язків іншій людині дає безліч переваг. Воно допоможе вам краще керувати своїм часом, ви зможете зосередитись на більш важливій роботі.

 

  1. Встановити терміни

Управління часом та боротьба з прокрастинацією – це створення чітких цілей. Складання списку дій, які необхідно виконати для завершення проекту, так само важливе, як і встановлення термінів. Коли ви ставите собі терміни, ви створюєте часові рамки, коли проект має бути завершений. Це вбереже вас від лінощів. Люди з чіткими планами будуть більше намагатися закінчити свої завдання у встановлені терміни. Це тому, що у них є чітка мета, за якою потрібно слідувати. Усунувши будь-яку можливість прокрастинації, ви зможете завершити будь-який розпочатий проект своєчасно.

  1. Ведення списку контактів

Одна з найкращих стратегій тайм-менеджменту для агентів нерухомості – це ведення списку ваших контактів. Будь то електронна таблиця з іменами та телефонними номерами або повнофункціональна система управління контактами, ви завжди повинні тримати свої контакти під рукою. Це зменшить кількість часу, яку ви витрачаєте на пошук потрібних номерів у телефоні або у вашому блокноті.

  1. Хваліть і заохочуйте себе

Не забувайте винагороджувати себе за виконання проектів. Це може бути невеликий сон наступного дня або кілька годин, проведених у СПА-салоні. Побалувати себе – це відмінний спосіб показати, що ви цінуєте себе.

Крім того, ви маєте запланувати час для відпочинку. Обід з другом або прогулянка парком. Щоб залишатися продуктивним, важливо планувати час для відпочинку, щоб розслабитись і не думати про роботу. Інакше ви швидко «вигорите» і почнете скаржитися на власну роботу.

  1. Зв’язок зі своєю командою.

Одна з найкращих порад з тайм-менеджменту для агентів з нерухомості – підтримувати зв’язок зі своєю командою щодня. Це може бути проста 10-30-хвилинна нарада, щоб дізнатися, над чим співробітники працюють у цей день, і чи є у них проблемні питання. Це не тільки підвищує прозорість та розуміння спільних цілей, але також зменшує напруженість у робочій атмосфері та сприяє створенню позитивної команди.

  1. Використовуйте сучасні технології

Ще одна порада з тайм-менеджменту – використовувати технології для економії часу та грошей. До них відноситься автоматизація рутинних завдань, таких як інформаційно-роз’яснювальна робота, планування зустрічей, сегментація, розсилка електронних листів.

Вам знадобиться програмне забезпечення для керування роботою з клієнтами (CRM). Ви зможете автоматизувати розсилку електронних листів вашим потенційним клієнтам, встановити нагадування, коли у них дні народження та інші важливі дати для привітання, та виконувати інші важливі завдання.

Висновки:

Планування, розміщення пріоритетів і створення списку того, що необхідно зробити, може здатися вам простою справою, але вони мають велике значення для підвищення вашої ефективності.

 

Приєднуйтесь до дискусії

Compare listings

Порівняйте