Інвестиції в розкіш та нерухомість: новий спосіб життя та тенденції на 2022 рік

  • Без категорії
  • 1

Цінність, яку клієнти надають своєму будинку, в якому вони проживають, як ніколи важлива, особливо у відношенні здоров’я та захисту їхніх близьких. Ми віримо, що розкіш – це не тільки нерухомість, але і стиль життя, здоров’я, благополуччя, безпека і природа.
У міру того, як люди переосмислюють свій спосіб життя, змінюються пріоритети на ринку розкоші.

Консультант та його особливе місце
Сьогодні цінність професіоналів у сфері нерухомості, як надійних радників та консультантів, особливо висока.
У 2020 році ми як професіонали стали відігравати головну роль ефективних консультантів наших клієнтів, забезпечуючи їх впевненість у завтрашньому дні. Починаючи з 2021 року, ми вивчаємо технології та практики, щоб перезапустити їх, визначаючи основні вимоги для тих, хто інвестує та для тих, хто купує.

Здоров’я, безпека та благополуччя – від «приємно мати» до «обов’язково»

Сьогодні ринок пропонує безліч інноваційних можливостей для облаштування та оздоровлення вашого будинку.
Про це свідчить постійне зростання кількості житлових будинків, у яких є ексклюзивне обладнання, яким можна керувати за допомогою голосу, від освітлення в будинку до зон для йоги або СПА зони. Так званий «розумний будинок» оснащений різними новими «розумними» функціями: медичними пристроями, термостатами та кондиціонерами, очищувачами повітря тощо.

Природа та приватність
Для багатьох людей, особливо за останні два роки у зв’язку з пандемією, можливість проводити час у контакті з природою стала життєвою необхідністю. Такий спосіб життя справді благотворно впливає на їхнє здоров’я та благополуччя.
Ця тенденція змушує нас шукати нерухомість у місцях віддалених від великих центрів, які можуть запропонувати рекреаційні зони. В цих зонах можна займатися спортом на відкритому повітрі, прогулюватися у лісі, тощо. Загалом інтерес до нерухомості на великих зелених територіях, із прекрасними природними краєвидами, викликає особливий інтерес у покупців та орендарів.
Потреба недоторканності приватного життя та конфіденційності завжди була в центрі запитів покупців елітних будинків. Попит на покращені та зелені житлові приміщення зростає. Він продовжуватиме зростати з погляду переваг, які дають сади та тераси. Саме вони давали нам ковток свіжого повітря за часів карантину.

Нові практики для нових реалій
Той конкретний період, який ми пережили, змусив шукати нові методи роботи та змінювати спосіб життя. 2020 був роком кризи і втрат, але також роком великого переосмислення і реакції на кризу: з поступовою нормалізацією віддаленої роботи відкрилися нові можливості.
У секторі предметів розкоші покупці почали переглядати свої звички щодо витрат і замислюватись, який житловий та робочий простір може найкраще задовольнити їхні потреби.

Інвестиції у другий будинок
Останні дослідження виявляють серед багатих покупців дослідників, тих, хто залишає мегаполіс та вирушає на пошуки прихованих та ексклюзивних місць життя.
Як правило, це підприємці, керівники бізнесу або, у будь-якому випадку, професіонали віком від 40 до 50 років, які можуть працювати віддалено, та хочуть вести здоровий спосіб життя.
Дослідження, проведені аналітиками в секторі елітної нерухомості, передбачають, що попит на «додаткові будинки», які в той же час є своєрідним «місцем укриття» стають дедалі популярнішими. Ще одна тенденція, яка, ймовірно, посилюватиметься найближчими роками – це попит на нову нерухомість, вже готову до переїзду.
Власне, перспектива тривалого ремонту в період Covid-19 відмовила багатьох від думки про покупку нерухомості, яка не готова відразу. Це може спонукати інвесторів розглядати більш масштабні житлові та комерційні проекти, які збудовані на принципах зеленого будівництва та використовують екологічності матеріали.

Елітна нерухомість: актуальні характеристики ідеального будинку
Пандемія зламала тенденцію останніх кількох років купувати будинки меншого розміру, на користь просторіших та більших.
Відкриті простори, наприклад, посіли перше місце в рейтингу розкоші, які покупці дозволяють собі: від великих дворів до відкритих басейнів, від внутрішнього дворика до саду, від критої тераси, яку також можна використовувати взимку, до відкритих просторів, придатних для проживання будь-якої пори року.
Ще одна важлива потреба – офіси та кімнати для роботи, домашні офісні приміщення, здатні забезпечити спокій навіть сім’ям з дітьми. Ймовірно, найближчими роками цей запит зростатиме.
Сауни та турецькі лазні, невеликі СПА – стають особливо затребуваними разом із мальовничими, чудовими краєвидами.

Приєднуйтесь до дискусії

Compare listings

Порівняйте